//En breu començarà l’obra de la rotonda d’entrada a Vila-rodona

En breu començarà l’obra de la rotonda d’entrada a Vila-rodona

Aquesta rotonda està previst que es comenci a construir la segona meitat de maig. La farà l’empresa Infraestructures i Serveis Romà quan acabi la rotonda que es fa a Sarral

per | 2018-05-09 16:32:1409/05/2018 16:32 | 0 comentaris

Fa uns dies ja es van clavar els cartells per a la nova rotonda de l’entrada de Vila-rodona provinent de la carretera TP-2002, que començarà a fer-se d’aquí a dues setmanes, tal com estava previst a meitats del mes de maig.

Properament hi haurà una reunió de les diferents parts afectades: Generalitat, Diputació de Tarragona, Ajuntament i l’empresa adjudicatària, Infraestructures i Serveis Romà, per acabar d’aclarir els serveis que aniran soterrats sota del paviment —aigua o llum— i a parlar sobre què hi va al mig de la rotonda.

Cal destacar que tant per part de l’Ajuntament com per part de la Cooperativa han acordat que no sigui només una rotonda sense res al mig, sinó una rotonda amb arbres o senyals, ja es veurà.

Cal recordar que aquesta rotonda és una reivindicació de Vila-rodona des de fa molts anys i per fi ara es comença a veure que es podrà tenir i materialitzar.

Deixa un comentari