//Emotiu comiat de Vila-rodona al seu mossèn

Emotiu comiat de Vila-rodona al seu mossèn

El moment més emotiu es va viure a dins de l’església amb el concert i el lliurament de regals per a un mossèn molt estimat que el passat 1 d’octubre es va fer mes mediàtic

per | 2018-09-07 23:42:1807/09/2018 23:42 | 0 comentaris

Vila-rodona acomiada al seu mossèn, Francesc Manresa, que deixa la parròquia de Vila-rodona i totes les parròquies que portava fins ara per motius de salut i segons els nomenaments que l’arquebisbat de Tarragona va fer el mes de juliol. Ara constarà com a mossèn adscrit a la parròquia de Sant Joan Baptista de Valls.

Aquests canvis de nomenaments de parròquies entren a la pràctica aquest cap de setmana, i per aquest motiu els veïns de Vila-rodona volen acomiadar-se del seu mossèn d’aquests darrers anys, i que pel seu tarannà ha aconseguit guanyar-se l’estima dels seus habitants.

Divendres, a dos quarts de 8 de la tarda, s’ha encetat l’acte de comiat. A l’església parroquial s’ha fet un concert a càrrec de la Coral Parroquial i de nebots seus tocant instruments. Seguidament a la plaça dels Arbres, amb un refrigeri popular, s’ha acabat l’acte. La missa del diumenge, 9 de setembre, serà la darrera que faci ell com a mossèn de la parròquia de Vila-rodona.

Cal recordar que mossèn Francesc Manresa l’1 d’octubre farà un any que va permetre fer el recompte de vots del referèndum a dins de l’església, i per aquesta acció la seva popularitat va sortir de l’àmbit comarcal.

Al seu lloc hi serà mossèn Albert Fortuny Llaveria, que al mateix temps serà mossèn de les parròquies de Montferri, d’Alió i de Bràfim.