20180105195426__MG_4983

20180105195455__MG_5025

Brafim Foto Marc Lladó

Foto Marc LladóSes Majestats els Reis Mags d’Orient han arribat aquest divendres, dia 5 de gener, als municipis de la comarca de l’Alt Camp.

Poblacions com Vilabella, Nulles, el Pont o Bràfim, entre moltes altres de la comarca, han rebut la visita dels Reis Mags. A partir de les 17.30 hores, quan arribaven a Vila-rodona, i fins passades les 9 de la nit, els mags repartiran regals per a tots els nens i nenes que han estat bons enguany.

A Alcover, ses Majestats els Reis d’Orient han arribar a dos quarts de set de la tarda a l’estació de tren i a continuació ha tingut lloc la cavalcada pels carrers del poble, que ha finalitzat amb un màgic espectacle a la plaça Nova. Al balcó de l’ajuntament han llegit el pregó reial, i a continuació l’alcalde els feu entrega de la clau que
obre totes les cases de la vila.

D’altra banda, els Reis d’Orient també han arribat al Pla de Santa Maria amb una espectacular cavalcada que s’ha iniciat a dos quarts de set a la plaça de Sant Jordi. La cavalcada feu el recorregut tradicional pujant pels carrers Sindicat, Anselm Clavé i Réria fins a la plaça de la Vila. La xaranga Tal Com Sona, amb el ritme i la potència dels seus instruments de vent, ha obert pas a la desfilada. A la plaça de la Vila, seguint la tradició, l’alcalde ha rebut els Reis al balcó de l’ajuntament i aquests han adreçat unes paraules a tots els presents. Tot seguit ha començat el repartiment de joguines.

Pel que fa a Vallmoll, els Reis Mags han arribat a les sis de la tarda a l’Avinguda Coronel Oller. A continuació, a la Casa de la Vila, ha tingut lloc la rebuda del seguici i de Ses Majestats. Seguidament, es feu entrega de regals als nens i nenes de les urbanitzacions de Vallmoll. A les vuit del vespre, es feu la sortida pels carrers de la vila de la Cavalcada dels Reis.