//El Pont celebra la tradicional processó del Sant Crist

El Pont celebra la tradicional processó del Sant Crist

Diumenge serà el torn de la cavalcada de Reis, que donarà el tret de sortida a les 6 de la tarda i passarà per diferents carrers del poble

per | 2020-01-03 20:40:0403/01/2020 20:40 | 0 comentaris

El municipi del Pont d’Armentera celebra aquest cap de setmana la seva festa major d’hivern. Així, el poble, juntament amb la celebració de les festes nadalenques que tenen lloc aquests dies, compta també amb la celebració de la seva festa major petita o també anomenada Festa del Sant Crist.

Avui, divendres, s’han viscut els actes centrals de la festa. A partir de les 11.45 h s’ha donat inici a la missa i la processó del pa beneït. Ja a la tarda, l’església parroquial ha estat l’escenari del concert de la Banda de la Selva del Camp, que ha donat pas a l’emblemàtica processó del Sant Crist.

La celebració d’actes amb motiu de la Festa Major d’hivern al Pont continuarà demà, dissabte 4 de gener, quan a partir de les 10 de la nit hi haurà l’actuació d’un grup de música i DJ, concretament el Grup els Xatus, seguit de DJ Pontorrins.

Diumenge, dia 5 de gener, vigília de la festivitat de Reis, arribaran al municipi els tres Reis Mags d’Orient. La cavalcada donarà el tret de sortida cap a les 6 de la tarda i passarà per diferents carrers del poble. D’altra banda, el dissabte dia 18 de gener s’ha organitzat, a les 8 del vespre, portes obertes de “Balls en línia”, una activitat oberta i gratuïta per a tothom.

Deixa un comentari