//El Pla de Santa Maria estarà de festa grossa

El Pla de Santa Maria estarà de festa grossa

De la festa major cal destacar l’espectacle de Joan Pera, la primera edició de Fabrikfest, el concurs de paelles o el sopar de cloenda

per | 2019-08-13 08:34:4013/08/2019 08:34 | 0 comentaris

El Pla de Santa Maria és un altre dels municipis que aquests dies estarà de festa major.
Després de la repicada de campanes d’inici de la festa major, la tarda de dimarts hi haurà la cercavila dels gegants i dels capgrossos pels carrers del poble. Cercavila on, a més, participaran la Xaranga Suquet Calero i els timbalers dels Diables del Pla, a més a més del Basilisc de Valls.

Seguidament, es farà el pregó des del balcó de l’ajuntament, que enguany anirà a càrrec de Jordi Murtró, periodista i presentador de televisió.

De la resta de la jornada destacarà la setena edició del correbars, acompanyats amb la xaranga Suquet Calero, el sopar jove amb espardenyada popular i concert de DJ i l’actuació de Cool Fiction, versions de pop, funk i música disco. Per acabar, música de DJ.

A partir d’aquí amb un programa extens d’actes en els que hi destacaran: la música de la Nova Blanes Orquestra del 15 d’agost, el ball parlat i correfoc a més de l’espectacle de Joan Pera el 16 d’agost;la primera Fabrikfest del dissabte 17 d’agost; el concurs de paelles del 19 d’agost, a mes de la volta ciclista, el sopar i el castell de foc de la cloenda.

Deixa un comentari