/, Portada/El Pla celebra la seva Festa Major fins dimecres 16 d’agost

El Pla celebra la seva Festa Major fins dimecres 16 d’agost

La festivitat acollirà actes variats per a totes les edats.

per | 2017-08-12 20:10:0512/08/2017 20:10 | 0 comentaris

Encara que el divendres, 11 d’agost, es van viure els primers actes de la Festa Major com foren el sopar de barbacoa i la festa posterior al Lokal dels Joves, es aquet dissabte, 12 d’agost, quan es pot dir que s’enceta el gruix dels actes de la festa.

Durant el matí i al migdia, s’ha dut a terme el concurs de paelles a l’entorn de la bassa de la Fàbrica i, després de la valoració, s’ha fet un dinar amb les paelles fetes. Els veïns i veïnes han pogut demostrar amb aquesta activitat les seves qualitats culinàries. També durant el matí s’han fet les primeres visites guiades a l’església de Sant Ramon i la Vila Closa.

Ja a la tarda, a partir de les 6, hi haurà la cercavila dels gegants i dels capgrossos pels carrers del poble. Destacarà la presentació dels manotes del Catesplai amb motiu del 30è aniversari. Cercavila on, a més, participarà la Mulassa de Valls, els grallers del Pont, la xaranga Bandsonats i els timbalers dels Diables del Pla. Seguidament, es farà el pregó des del balcó de l’Ajuntament a càrrec d’Òscar Peris, delegat de la Generalitat a Tarragona.

També a la tarda es farà la primera sessió de visita guiada al Centre d’Interpretació del Tèxtil i Museu Agrícola.

De la resta de la jornada destacarà la sisena edició del correbars, el sopar jove i concert de DJ.

Consulteu la programació de la Festa Major del Pla

Deixa un comentari