//El nou Centre de Dia d’Alcover pel setembre

El nou Centre de Dia d’Alcover pel setembre

L’actual Centre de Dia té una capacitat de vint-i-cinc usuaris. Quan el nou centre estigui en funcionament el nombre de places augmentarà fins a cinquanta.

per | 2018-07-13 13:10:1813/07/2018 13:10 | 0 comentaris

Una de les altres obres estrella de la present legislatura d’Alcover es la construcció del nou Centre de Dia. Una obra que la previsió es que estigui enllestida pel setembre.
En aquest cas les obres van a molt bon ritme pel que es manté la previsió inicial d’aquesta actuació.

Segons l’alcalde d’Alcover, Robert Figueras, “mantenim la previsió que les obres estaran acabades en el mes de setembre sigui la primera quinzena o la segona. Es cert que també hem tingut algun contratemps. En el mes de gener i febrer, perquè va venir el període de gelades i de neu just el moment que tiraven el ciment dels fonaments, i l’excés de fred fa retardar la compactació. Això ens va portar el retard d’uns deu dies, perquè ara ja s’ha recuperat. Anem dins dels terminis previstos”.

L’actual centre de dia hi ha uns 25 usuaris i quan funcioni el nou centre hi haurà capacitat fins a 50 places. D’aquestes places, per ara només 20 estant subvencionades per la Generalitat. L’Ajuntament d’Alcover en demana més, però per ara l’administració catalana fa cas i omís.

Deixa un comentari