//‘El meu nom és Hor’ arriba al Convent de les Arts

‘El meu nom és Hor’ arriba al Convent de les Arts

A través del cos, acrobàcies de risc, titelles inacabats, objectes, joc de llums i ombres dirigit amb un luminòfon, dos artistes de circ expliquen una història

per | 2019-02-19 10:57:1519/02/2019 10:57 | 0 comentaris

El Convent de les Arts acollirà el 24 de febrer a les 7 de la tarda l’espectacle de circ ‘El meu nom és Hor’, inclòs en la temporada hivern-primavera 2019. A través del cos, acrobàcies de risc, titelles inacabats, objectes, surrealisme i un inquietant joc de llums i ombres dirigit amb un luminòfon, dos artistes de circ expliquen una història basada en fets reals: un viatge a una cova desconeguda farcit d’humor àcid i d’imatges belles i sinistres que colpegen directament l’inconscient de l’espectador.

Aquest espectacle és una coproducció del Mercat de les Flors, on s’estrenà l’abril del 2018. En aquest escàs any de vida, ha estat present en teatres com el Kursaal de Manresa i el Teatre Auditori de Granollers a Catalunya i, a França, a l’Europeen de Cirque de la Universitat Toulouse Jean Jaures i al Teatre d’Ax les Thermes. En l’apartat de fires ha estat seleccionat a FiraTàrrega i al MADFeria de Madrid.

Deixa un comentari