//El forn de pa centenari Ca Ralet de Vallmoll tanca per jubilació

El forn de pa centenari Ca Ralet de Vallmoll tanca per jubilació

Ca Ralet de Vallmoll tanca portes aquest 30 de novembre per la jubilació de l’actual forner, Joan Banús, i perquè no té continuïtat generacional en el negoci

per | 2019-11-28 10:00:0328/11/2019 10:00 | 0 comentaris

El forn de pa centenari Ca Ralet de Vallmoll tanca portes aquest dissabte, 30 de novembre, per jubilació de l’actual propietari, Joan Banús. Un establiment que va començar a funcionar el 1889, amb els besavis de l’actual propietari, i que des d’aleshores sempre ha funcionat amb les generacions de la mateixa família. Un establiment que a part de fer el pa de manera tradicional era conegut per les seves coques de recapte, de què tenien de set gustos diferents.

Cal recordar que el 2018 la Conselleria d’Empresa i Coneixement de la Generalitat el va guardonar com a establiment centenari, premi que rebre l’octubre del mateix any al Palau de la Generalitat.

Per tant, es tanca un altre establiment centenari, en aquest cas Ca Ralet de Vallmoll, 130 anys després de la seva obertura.

Deixa un comentari