//El film ‘Ales d’ivori» s’estrenarà el 4 de gener

El film ‘Ales d’ivori» s’estrenarà el 4 de gener

La pel·lícula es podrà veure durant el mes de gener i febrer a diferents ciutats i poblacions de Catalunya, i a partir del mes de març es projectarà en sales de Barcelona, Madrid i altres ciutats espanyoles

per | 2019-12-09 13:04:0309/12/2019 13:04 | 0 comentaris

Martí Guarch estrena al Convent de les Arts d’Alcover, dins la programació de Nadal, el dissabte 4 de gener de 2020, «Ales d’ivori», en què el director alcoverenc tracta la poesia, la força del llenguatge i les relacions entre humans: “Un no pot fugir de si mateix.”
Ales d’ivori, adaptació de la peça teatral de Guarch, explica com Rosa (Noa Massoutie) descobreix el seu amor cap a Marta (Natàlia Pozo) en contra de l’opinió rebutjada i la incomprensió de la seva mare, Carme (Muntsa Mar), que lluita per educar la seva filla. El que sembla un amor d’estiu innocent entre dues adolescents es converteix en una tragèdia: Rosa es troba superada per la incomprensible situació.
Per exemple, Guarch comenta que moltes persones se sentiran reflectides en la pel·lícula. “La història parla del risc, de la valentia de les persones que lluiten pels seus somnis, que volen desmarcar-se de tots els valors que ens imposen, i que malgrat les crítiques segueixen lluitant”, resumeix.
La pel·lícula es podrà veure durant el mes de gener i febrer a diferents ciutats i poblacions de Catalunya, i a partir del mes de març es projectarà en sales de Barcelona, Madrid i altres ciutats espanyoles. Tanmateix, participarà en uns cicles de cinema internacional perquè arribi arreu del món, i el missatge es faci internacional. En la preestrena d’Alcover, l’escriptora Elena Solé, acompanyada de l’equip del film, establirà un diàleg sobre el projecte.

Deixa un comentari