Alcover ha viscut la recta final de la quinzena Fira de Bandolers durant el diumenge 8 d’octubre. Un dia en que ha registrat el dia amb mes afluència de gent dels tres dies firals. Sense cap mena de dubte, el bon temps ha influït perquè així fos.
La jornada matinal s’ha encetat en la VII Trobada de motos amb una nodrida participació i lliurament de premis. Ha continuat amb la XXVI Trobada Gegantera amb una participació de 21 colles de poblacions tarragonines, alguna barcelonina i també lleidatana.

Un moment de la ballada final de gegants

També ha destacat un concert vermut que s’ha fet al local de la Bretxa amb el concert de les Sussannes.
Durant el matí s’ha celebrat, com cada segon diumenge d’octubre, la Festa a la Mare de Déu del Remei amb ofrena foral a partir de les 10 del matí i, una hora després, la missa a l’ermita i la tradicional benedicció de coques de la Mare de Déu.

Una de les parades de la fira

De la tarda dominical les representacions teatrals bandoleres han estat les protagonistes, a part de les parades de la fira. Per a un costat, s’han fet els quatre esquetxos bandolers que s’han dut a terme durant tota la fira per celebrar els quinze anys d’aquest format bandoler i aquestes s’han fet a Ca Cosme amb “La Remei i el Pigall”, Plaça d’en Rubert amb “La dolça llar del Bandoler”, la Plaça de la Font amb “A l’infern pecadors” i a l’Església Vella amb “El secret de la galeta bandolera”. Per l’altre costat el Túnel del Temps, un viatge en el temps de quatre-cents anys enrere que anat a càrrec del grup de teatre de la Reclosa al Convent de les Arts. Destacar que ha funcionat el trenet per portar a la gent del carrer de l’Índia fins al Convent de les Arts, tant d’anada com de tornada.