//El Celler Mas Vicenç inaugura l’Espai Marinada

El Celler Mas Vicenç inaugura l’Espai Marinada

La inauguració del nou espai s’ha fet aquest dilluns a la tarda, un espai amb capacitat per a 80 persones creat per celebrar-hi diferents esdeveniments, i ha tingut una bona acollida

per | 2018-03-12 19:51:3112/03/2018 19:51 | 0 comentaris

El Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp fa un pas més en l’oferta enoturística i millora dels serveis per als clients.
Aquest dilluns, 12 de març, a les 6 de la tarda es va encetar l’acte de la inauguració de l’Espai Marinada, encara que la inauguració pròpiament dita no ha estat fins quaranta-cinc minuts després. En concret es tracta d’un nou espai encarat a la vinya i amb una capacitat per a vuitanta persones, creat per a la celebració de múltiples esdeveniments en el món del vi —reunions, trobades informals de grups, l’inici i final de les visites guiades que es fan a mas Miquel, entre altres. De fet, és un pas natural del creixement enoturístic que s’està esdevenint a Mas Vicenç, i el qual estan convençuts que els permetrà potenciar el confort i la qualitat als visitants.

L’acte inaugural, que ha aplegat prop d’una norantena de persones, també ha servit no només per explicar les activitats enoturístiques que s’hi fan fins ara, sinó també les novetats per a enguany, amb aquesta voluntat de Celler Mas Vicenç de créixer i innovar com és la Gastronòmica —un espai per fer degustacions de vins amb àpats— i “Essència Cister”, una col·laboració entre el celler i el monestir de Santes Creus.

A l’acte hi han assistit amics i clients dels familiar del Celler, a més d’autoritats com Lluís Grogues de la DO Tarragona; Joan Carles Solé, regidor de Valls; Marta Blanch, en nom del Consell Comarcal de l’Alt Camp; Mateu Montserrat, en nom de la Diputació de Tarragona, i Salvador Pérez, alcalde de Cabra del Camp.

Deixa un comentari