El renovat castell de Vallmoll tindrà el seu protagonisme en la Festa Major que es viurà el llarg cap de setmana, precisament en la seva jornada inaugural.

Aquest divendres 11 d’agost, a partir de dos quarts de 6 de la tarda, hi haurà una jornada de portes obertes. Tothom que vulgui conèixer de primera mà les millores efectuades en les diferents fases del castell ho podrà fer lliurament. Es tracta d’una millora inaugurada pel ministre de Foment Iñigo de la Serna el passat 2 de juny. Una rehabilitació de la qual encara queden dues fases perquè sigui total, malgrat que ara ja es poden fer visites i organitzar actes al seu interior.

Per un altre costat, el castell serà protagonista en el pregó de la Festa Major. Dins d’aquest, en concret a la Sala Noble, es farà el pregó de la Festa Major, que enguany anirà a càrrec del Subdelegat del Govern a Tarragona Jordi Sierra. Després, en el mateix indret, es lliuraran diferents premis i es farà la degustació de coca d’avellanes i vi ranci inaugural de cada Festa Major.