Puigpelat carnaval foto marc lladoNulles carnaval Foto Marc LladoVallmoll carnaval foto Marc LladóLa gran majoria dels pobles de l’Alt Camp i dels municipis limítrofs estant vivint un cap de setmana plena de gresca i de disbauxa en motiu de la celebració del Carnaval.

Pobles El Pla de Santa Maria, Vallmoll, Puigpelat, Nulles o el Morell per posar alguns exemples, han tingut una mateixa estructura d’actes de carnaval d’adults que són els centrals i que s’han fet aquest dissabte 10 de febrer: una rua pels carrers amb disfresses variades, un sopar de germanor, premis a les millors disfresses i música per acabar al vetllada.

També destacar que en alguns casos també celebraran l’enterrament de la sardina per acomiadar el regnat de Carnestoltes. Els municipis que ho celebren hi ha diversitat en el dia que ho fan. Alguns exemples, Vallmoll o el Morell ho celebraran el diumenge 11 de febrer en canvi el Pla ho farà el dimecres 14 de febrer

També hi ha els casos que tenen carnaval infantil, com el Pla o el Rourell que el tenen el diumenge 11 de febrer, o Montferri que ho ha celebrat la tarda del dissabte 10 de febrer.

Dir que alguns municipis com Vilabella, Figuerola del Camp, Rodonyà o el Pont d’Armentera el Carnaval ho celebraran el cap de setmana següent.