/, Esports, Portada Destacada/El camp de futbol de Vallmoll passarà a ser de gespa artificial

El camp de futbol de Vallmoll passarà a ser de gespa artificial

Enguany també es podrà gaudir del servei del bar, molt millorat, i es planteja en un futur una nova pista de pàdel

per | 2018-05-13 20:00:0813/05/2018 20:00 | 1 comentari

El camp municipal de futbol de Vallmoll, la temporada 2019-2020 o la següent deixarà de ser de terra perquè s’hi posarà gespa artificial, si no hi ha cap contratemps de darrera hora.

Segons va confirmar el regidor d’Esports, Marc Cusidó, a aquesta redacció, l’Ajuntament vallmollenc té previst obrir una partida pressupostària per posar-hi gespa artificial, com en altres camps de futbol.

En concret va explicar: “Per a l’any que ve, inclourem al pressupost municipal una partida per posar gespa artificial al camp de futbol, pel fet que el primer equip ha pujat de categoria i l’escola de futbol té molt bona acollida.”

A més, es faran altres millores de l’entorn com “posar un parc infantil i pista de petanca, que la gent demana, a la zona en què avui dia hi ha uns pins, i construir una zona específicament d’aparcament a l’altre costat”.

A més, va afegir: “També voldria dir que en un futur tenim la intenció de construir una altra pista de pàdel.”

Pel que fa al cost explica que “això es podrà fer perquè hi haurà un pressupost que enguany s’ha hagut d’utilitzar per a tasques de manteniment com ara arreglar els problemes elèctrics que hem tingut al nucli urbà”

Un comentari

  1. Jacob 15 Maig 2018 en 10:56

    A Vallmoll si que s’ho munten be… vaia cracks!

Deixa un comentari