//Educació infantil de l’escola d’Alcover té un nou pati

Educació infantil de l’escola d’Alcover té un nou pati

L’Escola Mare de Déu del Remei d’Alcover compta, des d’aquest gener, amb un nou pati, destinat als alumnes d’infantil, amb diferents espais de joc i aprenentatge

per | 2020-01-22 16:04:0922/01/2020 16:04 | 0 comentaris

L’Escola Mare de Déu del Remei d’Alcover compta, des d’aquest gener, amb un nou pati, destinat als alumnes d’infantil, amb diferents espais de joc i aprenentatge. Aquest nou espai s’ha ideat seguint el mètode Montessori i està ubicat entre l’edifici de primària i el pavelló de les escoles.

El nou pati està equipat amb taules i bancs de fusta, escales de troncs, una zona de joc simbòlic, com una cuina, i una zona de psicomotricitat i material de joc, entre d’altres. Els treballs també han previst la retirada dels elements existents, com restes de pins; l’anivellament del sòl, la pintada de les parets de l’indret i la plantada de vegetació autòctona com olivers, pi blanc, alzines, lledoners, xiprers i arbustos.

La creació d’un nou pati a l’Escola Mare de Déu del Remei és el projecte guanyador dels pressupostos participatius del 2019, que ha comptat amb una inversió de 18.000 €, la partida destinada per executar projectes de millora i manteniment de l’espai públic.

Deixa un comentari