//Darrera sessió de la temporada de ‘Parlem contemporani?’ d’Alcover

Darrera sessió de la temporada de ‘Parlem contemporani?’ d’Alcover

Els treballs presentats de les tres escoles participants es repartiran entre els diferents espais del Convent de les Arts

per | 2020-02-12 16:30:5812/02/2020 16:30 | 0 comentaris

El Convent de les Arts d’Alcover acollirà, aquest dissabte 15 de gener de 2020 a dos quarts de 12 del matí, la darrera de les sessions del cicle d’Arts visuals “Parlem contemporani?”. El tercer cicle es clourà amb la participació de les tres escoles que han acompanyat la proposta d’ençà que es va iniciar i que ens presentaran els seus treballs creats ‘ex professo’.
L’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la URV, a través dels seus alumnes del primer cicle, ens rebrà al claustre amb “Embolica que fa fort” , una instal·lació al voltant de la morfologia dels objecte d’ús domèstic.
L’Escola d’Art i Disseny de Reus presenta una instal·lació col·lectiva dels alumnes del cicle d’Infografia 3D. ‘Phantom Shots’ utilitza tècniques properes al ‘found footage’ i el collage , per mostrar els elements de control i vigilància de la societat actual.
I els alumnes del cicle d’Arts al Mur de l’Escola d’Art i disseny de Tarragona presenten ‘Reminiscència’, una exposició col·lectiva de treballs individuals vinculats a l’espai arquitectònic, social i històric del Convent de les Arts, també al seu entorn natural i humà.
A més, per engegar la sessió, arriba Bambola Machine, col·lectiu de recerca escènica a cavall entre Valls i Barcelona, que performarà ‘Così fan tutti’ , una peça que ens proposa un retrobament amb el cos desdoblat: “Situats en el moment impossible en què irromp el reflex del mirall, dilatat en el temps.”

Deixa un comentari