//Cuina en directe i degustació popular del caldo de Nadal

Cuina en directe i degustació popular del caldo de Nadal

Està previst que se’n serveixin unes 400 racions, que se serviran en un bol per a qui vulgui degustar-lo a la mateixa plaça, o en un envàs per endur-se’l a casa

per | 2018-12-11 12:04:0411/12/2018 12:04 | 0 comentaris

El dissabte 22 de desembre tindrà lloc, a la plaça de l’Oli de Valls, una nova cita gastronòmica en què es farà i degustarà un caldo de Nadal. La proposta és organitzada conjuntament per la regidoria de Comerç i Turisme i l’Associació de Restauradors de Valls.

L’activitat consistirà a preparar un caldo durant el matí amb productes comprats a la mateixa plaça, tant a les botigues com a les parades del mercat, i quan estigui a punt, aproximadament a les 12 hores, s’oferirà gratuïtament a tots els presents perquè el puguin tastar.

Està previst que se’n serveixin unes 400 racions, que se serviran amb un bol per a qui vulgui tastar-lo a la mateixa plaça, i qui vulgui podrà portar un envàs per emportar-se’l cap a casa. Paral·lelament, de 10 a 11 hores, la banda Stromboli Jazz Trio passejarà la seva música pels carrers del mercat i voltants.

Deixa un comentari