//Cris Juanico clourà el Festival Terra de Bandolers d’Alcover presentant el treball ‘VIU’

Cris Juanico clourà el Festival Terra de Bandolers d’Alcover presentant el treball ‘VIU’

Serà el 16 d'agost a les 10 de la nit a la Plaça Nova i tencarà el Festival Terra de Bandolers qu s'ha fet durant el juliol i el que portem d'agost

per | 2019-08-14 08:28:1114/08/2019 08:28 | 0 comentaris

Cris Juanico presentarà a Alcover els temes del nou treball discogràfic que porta per nom VIU. El concert que és gratuït i tindrà lloc divendres 16 d’agost a les 22h a la plaça Nova, servirà per cloure la segona edició del Festival Terra de Bandolers d’Alcover.

Juanico ens presentarà un conjunt de cançons vives en les que l’artista illenc hi reflecteix, mitjançant la figuració i la metàfora, estima, pors, dubtes, fe i l’alegria de viure. Peces musicals amb senzilles notes i textos inspirats des d’una Menorca crua i salvatge de la que ell se’n sent un privilegiat element més.

Sempre a la recerca del contrast entre la música i la paraula, entre la melodia i la poètica, entre la fermesa i la delicadesa, el cantautor vesteix, al treball discogràfic, les seves cançons de folk-rock en incorporar la sensibilitat i la petitesa del violí o del guitarró a una banda clàssica de pop-rock, resultant un so consistent, a més d’un confortable coixí per a les melodies d’aires mediterranis de les seves composicions.

VIU pot ser verb, substantiu o adjectiu, i això li dona molts significats. Pertany a diferents temps verbals del verb viure. Pot ser l’extrem o punta de quelcom. O la part més sensible d’una ferida. O un adjectiu amb significat que pot canviar segons el context. Un concepte, el de VIU, d’ample significat que l’artista ha decidit incloure en les 10 cançons inèdites del disc: una paraula i molts significats, VIU en diverses formes i accepcions.

A Juanico a la veu i guitarra, l’acompanyaran Joan Solà-Morales, al contrabaix i Blanca Coll al violí.

Deixa un comentari