//Coneix el que està passant a la Fira dels Bandolers

Coneix el que està passant a la Fira dels Bandolers

S'esta gaudint de reprsentacions bandoleres, de tavernes bandoleres, parades bandoleres per posar alguns exemples

per | 2019-10-12 20:23:2412/10/2019 20:23 | 0 comentaris

La baixada dels ornis, les representacions bandoleres i la música de taverna, a part de les parades d’expositors han destacat en la tarda de dissabte de la Fira dels Bandolers d’Alcover.

Per començar la tarda no ha fallat un dels actes que es fan des de la primera edició de la fira d’Alcover amb el format bandoler com és la baixada d’ornis, on la imaginació i les ganes de passar-s’ho bé sobresurt. Ha començat minuts després de les 4 de la tarda i ha durat dues hores. Els premis s’han donat al Cercle d’Amics.

També ha destacat les representacions bandoleres en diferents torns i punts del recinte firal: a l’església Vella, “Benvinguts a la taverna de bandolers!”; a la plaça Robert “La Dolça Llar del Bandoler” i a la plaça Vella, “Esbatussada bandolera”.

A la terrassa del Cercle d’Amics s’ha gaudit de l’espectacle “Comèdia Dell’Art” de l’Escola d’Arts Escèniques d’Alcover, una comèdia d’amor, d’aventures i revolució a la italiana.

Per acabar ha destacat els concerts bandolers a la taverna de la plaça Nova. La jornada de dissabte s’acabarà amb el ball de la fira amb The Welcome Band al pavelló municipal.

Del diumenge bandoler destacarà pel matí la trobada de gegants, la trobada de motos i la Festa de la Mare de Déu del Remei a l’ermita; i a la tarda “La Roda del temps” de la Resclosa, les mateixes representacions bandoleres de dissabte i el concert bandoler de Fenya Rai a la plaça Nova al vespre.

Deixa un comentari