//Concert de folk per desconnectar del món real

Concert de folk per desconnectar del món real

Un concert amb arpa celta, un violí i dues veus

per | 2017-08-08 09:13:2908/08/2017 09:13 | 0 comentaris

El Convent de les Arts d’Alcover serà l’escenari d’una nova proposta musical, dins el cicle Nits a la Fresca. ‘Formiga & Cigale’ és el títol del concert de folk que tindrà lloc aquest dijous 10 d’agost a les 10 de la nit. Anna Amigó (Catalunya) i Eva Genniaux (França) presenten un viatge musical que es passeja per la cruïlla de diferents estils de música, instruments, sons i llengües d’arreu.

Una arpa celta, un violí i dues veus singulars transporten els oients a llocs especials, mítics i inesperats, on evadir-se. ‘Formiga & Cigale’ converteixen l’escenari en un espai ple de glamur, diversió i música jugant amb l’humor, l’emotivitat i els sentiments a l’hora de relatar el seu món particular. Passejant-se per diferents sonoritats que van a cavall del folk i altres músiques tradicionals europees, el grup combina cançons pròpies amb peces clàssiques arranjades per a l’ocasió. El treball està farcit de la seva habitual varietat de ritmes i sons, però enriquit amb una elevada maduresa musical… La combinació idònia per passar una bona estona i desconnectar del món real.

Les entrades es poden adquirir per 9€ (6€ amb el carnet del Convent de les Arts) a www.conventarts.cat, Ca Cosme o el mateix dia a taquilla, on es pot gaudir de l’entrada a 5€ fins als 25 anys amb la proposta ‘CAjove!’.

Deixa un comentari