//Cap de setmana de festa major a la Riba

Cap de setmana de festa major a la Riba

Serà un cap de setmana intens a la Riba per ser festa major on destacarà la música, el teatre d’humor, actes populars i solidaris

per | 2019-11-29 09:00:5329/11/2019 09:00 | 0 comentaris

Des d’aquest divendres i fins diumenge la Riba estarà de festa major d’hivern.

Pel que fa als actes d’avui pel matí hi haurà el campionat del popular joc de cartes de la botifarra, campionat organitzat per l’Associació de la Gent Gran. A les 5 de la tarda al Casal Ribetà hi haurà un escape room en torns de deu minuts. Seguidament hi haurà un berenar popular infantil La música serà protagonista la resta de la jornada amb la nit musical amb La Banda Neon—grup de versions—, i el DJ Jordi Bosch.

En quan el dissabte matí es viurà: matinades amb els Amics de la Riba, a la pista poliesportiva esmorzar a la brasa, una sessió de master class de bachata organitzada per l’AMPA, al Casal Ribetà hi haurà un doble acte complementari: un vermut popular organitzat per Ripam i una ballada de sardanes amb la Cobla Reus Jove organitzat per l’Ajuntament.

El dissabte a la tarda al Casal Ribetà hi haurà el concert de festa major, a càrrec de l’orquestra Junior’s. La mateixa formació serà la responsable del ball de tarda i de nit.

El diumenge festiu començarà amb la cronoescalada que organitza el Club Ciclista de la Riba, al migdia a l’església parroquial hi haurà l’ ofici de festa major.

A la sortida de la missa, a la plaça Major hi haurà una ballada de gegants a càrrec dels components dels Amics de la Riba i enguany hi haurà com a colla convidada la colla gegantera de Sant Carles de la Ràpita.

A partir de les 2 del migdia al Casal Ribetà hi ha organitzat un dinar popular un any més, i ja en són cinc. Un dinar format per amanida de primer, paella de peix de segon i postres.

La festa major es tacarà amb l’espectacle teatral amb l’obra L’home orquestra amb el conegut humorista Peyu que es farà a partir de les cinc de la tarda al Casal Ribetà.

 

 

Deixa un comentari