//Canvi d’il·luminació pública a quatre carrers d’Alcover

Canvi d’il·luminació pública a quatre carrers d’Alcover

S’han posat un total de 32 lluminàries entre els carrers Pere Güell, Llibertat, 11 de Setembre i avinguda de Tarragona. S’hi han posat llums led

per | 2018-06-13 17:49:5613/06/2018 17:49 | 0 comentaris

L’Ajuntament d’Alcover ha finalitzat, aquest mes de juny, la substitució de l’enllumenat dels carrers Pere Güell, Llibertat, 11 de Setembre i avinguda Tarragona per llums led. En total s’han renovat 32 lluminàries amb l’objectiu de reduir el consum energètic i al mateix temps augmentar l’eficiència en la il·luminació de l’entorn sense produir contaminació lumínica.

Aquesta actuació s’ha efectuat gràcies a l’adhesió de l’Ajuntament d’Alcover al Pacte d’Alcaldes i per ser un dels pocs municipis de l’Alt Camp que té redactat el PAES (el Pla d’acció per l’energia sostenible) amb l’objectiu que el municipi arribi a l’any 2020 amb un 20% menys de les emissions de gasos d’efecte hivernacle (GEH) respecte al 2005, tal com estableix el Pacte d’Alcaldes per una energia sostenible local.
Gràcies a aquesta adhesió, la Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament una subvenció de 13.000 €, que correspon al 95% de la inversió del total de la substitució de l’enllumenat.

Deixa un comentari