//Bona resposta de la segona Fira de la Cervesa Artesana del Pla

Bona resposta de la segona Fira de la Cervesa Artesana del Pla

Una festa que s’ha fet a la Fàbrica s’ha encetat a les 12 del matí. Des d’aleshores els públic ha pogut gaudir de tast gastronòmic amb cervesa artesanal i música en viu

per | 2019-04-13 21:00:5813/04/2019 21:00 | 0 comentaris

El Pla de Santa Maria  età vivint  la segona edició de la Fira de la Cervesa Artesana del Pla de Santa Maria, organitzada per l’Associació de Joves juntament el Casal Popular La Barraca, que s’ha fet en el  recinte de la Fàbrica a partir de les 12 del migdia.

Una festa en que els participants han pogut gaudir diverses propostes culinàries -pinxos fins i tots celíacs i vegetarians -, entrepans i fins i tot menjar marroquí- acompanyades per diverses cerveses artesanals i  música variada en directe.

Enguany hi ha  sis cervesers que provenen de diversos llocs, i són: La Castellera (Vilafranca del Penedès), L’Ona (Cambrils), L’Anjub (Vinebre), Les Clandestines (Montferri), Les Canyes (Pontons) i per últim La Lenta (Igualada).

També hi hagut un tast en què s’ha explicat l’elaboració de les cerveses artesanes de  l’esdeveniment.

Pel que fa a l’ambientació musical, enguany ha comptat amb quatre artistes ben diferents: a  les 4 de la tarda es pot gaudir de Marta Virgili; a les 7 ha estat el moment del cantant del grup Julivert, Jordi Suñé; a les 9 de la nit fora el moment del grup Fenya Rai; a partir de mitjanit,  música de DJ.

Deixa un comentari