//Avui s’ha realitzat una visita guiada al jaciment arqueològic de Vilardida

Avui s’ha realitzat una visita guiada al jaciment arqueològic de Vilardida

Imma Teixell ha estat l’encarregada de les explicacions de totes les troballes

per | 2019-01-13 13:40:3513/01/2019 13:40 | 1 comentari

Amb motiu de les obres de condicionament de la carretera del Vendrell, s’ha portat a terme una extensa excavació arqueològica a Vilardida que ha posat al descobert les restes de part d’una vila romana.

L’existència d’aquesta vil·la romana ja era coneguda, però mai havia estat objecte d’estudi. La intervenció arqueològica ha aportat dades molt interessants per al coneixement del poblament d’època romana i altmedieval a la vall mitjana del Gaià.

Així doncs, avui, diumenge 13 de gener, a les 11 del matí s’ha realitzat una visita guiada a aquest valuós jaciment arqueològic. Tot i així, si alguna persona hi volia arribar a peu, a les 10 del matí s’ha sortit del Casal de Vila-rodona.

L’explicació de les troballes arqueològiques ha anat a càrrec d’Imma Teixell, arqueòloga dels Serveis Territorials de Cultura de Tarragona.

Aquesta no ha estat la primera visita que es fa en aquest jaciment, però sí que ha estat la primera que s’ha realitzat en dia festiu, fet que ha provocat que hi hagués més gent a la visita.

Un comentari

  1. Carne 13 Gener 2019 en 22:08

    Estas molt interesante.

Deixa un comentari