//Aprendre fer una revetlla segura a través del teatre a Alcover

Aprendre fer una revetlla segura a través del teatre a Alcover

Uns 300 alumnes de l’escola d’Alcover aprendran seguretat en les revetlles a partir de l’obra de teatre ‘A foc lent’

per | 2019-06-11 13:48:2811/06/2019 13:48 | 0 comentaris

Aquest dimecres, 12 de juny, es representarà davant d’uns 300 alumnes de l’escola Mare de Déu del Remei d’Alcover l’obra de teatre ‘A foc lent’. L’activitat s’emmarca en la campanya de sensibilització “Revetlles amb precaució” que organitza cada any la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior.

La campanya vol apropar de forma amena i didàctica els consells de seguretat per a joves a través d’una obra de teatre que explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan.

L’obra de teatre, escrita i interpretada per la companyia Milnotes, es representarà davant els alumnes de 4t a 6è de primària de l’escola Mare de Déu del Remei d’Alcover.

A l’inici de l’acte, Creu Roja ensenyarà els consells en cas de cremades o altres lesions. A continuació, es farà la representació de l’obra ‘A foc lent’.

Protecció Civil de la Generalitat reforça la campanya de sensibilització de la revetlla publicant els principals consells de seguretat amb l’etiqueta #revetllasegura al comptes de Twitter @emergenciescat, amb més de 242.000 seguidors, i al perfil de Facebook, www.facebook.com/emergenciescat.

Deixa un comentari