//Amb el Concert Benèfic, Alcover enceta els actes de la Marató de TV3

Amb el Concert Benèfic, Alcover enceta els actes de la Marató de TV3

Els actes de la Marató de TV3 a Alcover continuen el diumenge 15 de novembre amb diferents actes

per | 2019-12-08 20:04:4308/12/2019 20:04 | 0 comentaris

Aquest diumenge 7 de desembre s’ha pogut gaudir del primer acte solidari per la marató de TV3. Ha estat el Concert Benèfic que s’ha fer a partir de les 6 de la tarda al Convent de les Arts. Un acte en el s’ha pogut gaudir de teatre, de cant coral entre altres disciplines artístiques.

En aquest acte hi han col·laborat diverses associacions i entitats com el grup de teatre La Saura del Col·lectiu de dones, la Coral d’Adults, el grup de gospel Singtons, l’Escola d’Arts Escèniques Martí Guarch, l’Escola d’Adults (taller de dibuix i pintura i teatre), les Veus d’Alcover i la Coral de les Escoles, entre altres.
Un acte en que ha aconseguit

Els actes solidaris continuaran el proper diumenge 15 de desembre amb diferents actes com un esmorzar solidari al Camp d’Esports Kiko Casilla, el Cau Solidari organitzat pel Club Bàsquet Alcover al pavelló,  jocs i manualitats (al mateix pavelló), un concurs culinari i un vermut solidari a càrrec de l’AMPA de l’Escola Mare de Déu del Remei. Al pavelló de les Escoles, al migdia, es farà el dinar popular solidari i a continuació bingo solidari i berenar amb xocolata desfeta.

Deixa un comentari