//Alcover s’afegeix als dies internacionals dels Museus i de l’Abella

Alcover s’afegeix als dies internacionals dels Museus i de l’Abella

L’activitat al Museu Municipal d’Alcover aquest cap de setmana serà intensa, amb un safari fotogràfic, exposicions i activitats gratuïtes

per | 2019-05-15 10:23:2515/05/2019 10:23 | 0 comentaris

El Museu d’Alcover ha organitzat per a dissabte, 18 de maig, la celebració de la Nit de Museus 2019, un safari fotogràfic en família i un concurs d’Instagram. La casa senyorial Ca Batistó és plena de secrets i objectes misteriosos repartits per les vitrines i racons de les sorprenents exposicions. Des del Museu ens proposen fer un joc per descobrir com eren els objectes fa més d’un segle i quin aspecte tenien els animals fossilitzats quan campaven pel mar i la muntanya d’ara fa milions d’anys. L’activitat no requereix reserva prèvia i només cal venir al Museu per caçar objectes amb les càmeres, a partir de les 21 h i fins a les 23 h, amb moltes ganes d’explorar de nit un museu i participar en el concurs d’Instagram. Preu: gratuït (si teniu el carnet Super3 recordeu portar-lo, o el número de soci).

Per altra banda, diumenge 19 de maig, Dia Internacional dels Museus, el Museu d’Alcover ens proposa entrada lliure a les exposicions durant tot el cap de setmana i activitats gratuïtes per a famílies i adults el diumenge al matí. Si veniu amb infants, podeu gaudir del “Triàsic en família”, un taller i visita guiada a les 11 h (durada, 1 hora). És aconsellable fer reserva prèvia, activitat gratuïta.

I per al públic adult es descobrirà el poble i els tresors del museu amb una visita guiada amb tast de cervesa artesanal “Bandolers, pedres i palaus” el diumenge 19 de maig a les 12.30 h (durada, 1 hora i mitja). És aconsellable fer reserva prèvia, activitat gratuïta. A més a més, durant tot el cap de setmana, el museu obrirà les portes de les seves exposicions amb entrada gratuïta. Reserves a: [email protected] o 977 84 64 52.

Per un altre costat, també se suma als actes de celebració del Dia Mundial de l’Abella amb la presentació de la mostra “L’abella a l’antiguitat. Art rupestre i fòssils”, a càrrec de Joan Maria Llorens, del Museu de la Mel d’Alcover i Ramon Viñas, del Centre d’Interpretació d’Art Rupestre de les Muntanyes de Prades, a Montblanc. L’acte tindrà lloc divendres 17 a les 19 h. El món de l’abella amaga un meravellós patrimoni que ens endinsa també en l’arqueologia i la paleontologia. En acabar, es podrà gaudir d’un tast de Mel del Remei, de la Casa Museu de la Mel.

Deixa un comentari