//Alcover renova la il·luminació de la zona de l’Hort de la Barra

Alcover renova la il·luminació de la zona de l’Hort de la Barra

En total s’han renovat al voltant de 30 punts de llums per tal de reduir el consum energètic, la contaminació lumínica i al mateix temps augmentar l’eficiència en la il·luminació.

per | 2019-02-01 16:05:5801/02/2019 16:05 | 0 comentaris

L’Ajuntament d’Alcover ha finalitzat, aquest mes de gener, la substitució de la totalitat de l’enllumenat dels carrers avinguda de Maria, Hort de la Barra, Fonts del Glorieta, carretera de Reus i part del carrer de les Rodes.

En total s’han renovat al voltant de 30 punts de llums per tal de reduir el consum energètic, la contaminació lumínica i al mateix temps augmentar l’eficiència en la il·luminació de l’entorn.

Aquesta renovació s’ha dut a terme amb lluminàries led que són de gran durabilitat, resistents, d’alta eficiència energètica, ja que consumeixen un 90% menys d’electricitat i permeten una reducció d’emissions de CO2 i per tant afavoreixen el medi ambient.

En aquest sentit, l’Ajuntament continua desenvolupant les accions que indica el PAES d’Alcover (Pla d’acció per a l’energia sostenible), redactat per la Diputació de Tarragona, amb l’objectiu que el municipi arribi a l’any 2020 amb un 20% menys de les emissions de gasos d’efecte hivernacle (GEH) respecte al 2005, tal com estableix el Pacte d’Alcaldes per una energia sostenible local.

Deixa un comentari