//Alcover posa en marxa l’estació de recàrrega de vehicles elèctrics a la plaça del Portal

Alcover posa en marxa l’estació de recàrrega de vehicles elèctrics a la plaça del Portal

Aquest punt de recàrrega inclou l’estacionament gratuït dels vehicles que l’utilitzin, un màxim de 3 hores, que és el temps límit de recàrrega contínua de l’equip

per | 2018-12-12 11:03:5712/12/2018 11:03 | 0 comentaris

L’Ajuntament d’Alcover ha posat en funcionament una estació de recàrrega de vehicles elèctrics ubicada a la plaça del Portal. Aquesta estació disposa de dos punts de recàrrega amb quatre connexions corresponents.

Gràcies a l’adhesió de l’Ajuntament d’Alcover a l’Aliança de Municipis per la Interoperabilitat mitjançant l’ICAEN (lnstitut Català de l’Energia), els alcoverencs i alcoverenques que disposin de vehicle elèctric podran utilitzar aquest punt de càrrega de manera gratuïta a Alcover, com també en els municipis de Catalunya que pertanyen a l’Aliança, sense cap tipus de cost. I de la mateixa manera, els vehicles visitants el municipi dels quals pertanyen a l’aliança també se’n poden beneficiar.

Els veïns d’Alcover que ja disposin o bé adquireixin un vehicle elèctric, s’han d’adreçar a les oficines municipals de l’Ajuntament i se’ls farà entrega d’una targeta per poder activar el punt de recàrrega. El carregador a banda de les targetes també es podrà activar mitjançant l’aplicació mòbil Evcharge.

Aquest punt de recàrrega inclou l’estacionament gratuït dels vehicles que l’utilitzin, un màxim de 3 hores, que és el temps límit de recàrrega contínua de l’equip.

Deixa un comentari