//Alcover inaugura la plaça de l’1 d’Octubre

Alcover inaugura la plaça de l’1 d’Octubre

L’acte central s’ha fet aquest dilluns, 1 d’octubre, a dos quarts de 8 del vespre. La inauguració l’ha feta el grup de Dames i Vells amb força ironia i crítica

per | 2018-10-01 20:40:5201/10/2018 20:40 | 0 comentaris

Alcover també ha volgut recordar els fets de l’1 d’octubre. Encara que diumenge, 30 de setembre, ja va fer un acte previ a Ca Cosme amb imatges i vídeos dels fets de la històrica jornada a Alcover i un vermut groc, l’acte central s’ha fet avui, 1 d’octubre.

En primer lloc, a partir de dos quarts de 8 del vespre s’ha inaugurat oficialment el nom de la plaça de l’1 d’Octubre, que és la plaça de davant de l’Institut Fonts del Glorieta, entre l’avinguda de Maria i l’avinguda Miquel Martí i Pol. La inauguració ha anat a càrrec dels personatges de Dames i Vells d’Alcover, una manera de fer-ho divertida i original, al mateix temps que crítica irònica per fer aquesta inauguració i de donar suport a Dames i Vells de Tarragona davant la denúncia feta per Ciutadans.

Seguidament, la gent ha anat a l’interior de les instal·lacions de l’Institut Fonts del Glorieta. En primer lloc els Xiquets d’Alcover ha fet un pilar de quatre reivindicatiu i els Diables d’Alcover han fet una carritellada. Seguidament hi ha hagut la projecció de diversos vídeos i imatges sobre aquell dia, especialment d’Alcover i s’ha explicat com es va organitzar el referèndum a Alcover a partir dels protagonistes que hi van ser en l’organització.

La celebració reivindicativa ha conclòs amb un sopar de carmanyola.

Deixa un comentari