//Aiguamúrcia farà una prova pilot de recollida de voluminosos porta a porta

Aiguamúrcia farà una prova pilot de recollida de voluminosos porta a porta

La prova pilot es durà a terme demà, dimarts 11 de febrer. En funció de l’acollida es mantindrà o no de manera periòdica

per | 2020-02-10 10:37:0410/02/2020 10:37 | 0 comentaris

L’Ajuntament de Santes Creus posa aquest dimarts, 11 de febrer, en marxa una prova pilot de recollida de residus especials i voluminosos amb el sistema porta a porta, que permet una millor separació dels residus i augmentar el percentatge de recollida selectiva. A més, es vol evitar que els veïns i les veïnes hagin de transportar-ho fins a la deixalleria mòbil.

Els residus especials i voluminosos són aquells que, a causa de la seva perillositat o volum, s’han de recollir de forma separada per evitar vessaments o reaccions que puguin ser perjudicials per a la salut i el medi ambient, i perquè puguin ser reutilitzats. Es consideren residus especials o voluminosos: envasos de pintures o de productes químics, olis, tòners, aparells elèctrics i electrònics, ferralla i mobles vells, entre altres.

Els veïns i les veïnes que hi tinguin interès han d’apuntar-se a l’Ajuntament. En funció de l’acceptació del servei, l’Ajuntament valorarà la possibilitat de mantenir-lo de manera periòdica.

Deixa un comentari