10.3 C
Valls
Diumenge, Abril 5, 2020

Adjudicada la segona fase de millora del camí al pont de Goi d’Alcover

A principis de febrer s’iniciaran els treballs de la segona fase del camí del pont de Goi d’Alcover, un dels camins principals del terme municipal, amb l’objectiu de millorar l’accés a les urbanitzacions Serradalt, la Cabana i Muntanyans.

Actualment l’amplada del camí és variable i dificulta, en moltes ocasions, la visibilitat envers el vehicle que hi circula en sentit contrari. Amb aquesta actuació, es procedirà a l’eixamplament del camí fins a assolir una amplada mínima de la zona asfaltada de 5 metres que permetrà circular dos vehicles amb total visibilitat i seguretat, com l’arranjament dels desperfectes existents en trams puntuals del paviment que es troben deteriorats. A més, s’adequaran les entrades a les finques existents i es col·locaran reductors de velocitat.

La primera fase d’arranjament es va dur a terme l’any 2017 en el tram situat entre el barranc de la Font Major i el pont que creua la línia del ferrocarril en direcció a les urbanitzacions. Aquest segona fase va des de la cruïlla amb el camí d’accés a la urbanització la Cabana fins a l’entrada de la urbanització Serradalt. Com a millora del projecte, s’inclou també la substitució de l’asfalt en el tram de la urbanització Serradalt fins a la cruïlla de la carretera TV-7421 a Picamoixons.

L’empresa adjudicatària del projecte és Romà, Infraestructures i Serveis SAU i per tal de dur a terme aquests treballs s’han executat un seguit d’expropiacions i valoracions dels drets i béns afectats pel projecte.

Subscriu-te a la nostra newsletter

perquè estiguis actualitzat amb les últimes notícies

Deixa una resposta

Introduïu el vostre comentari
Siusplau entra el teu nom aquí

Notícies relacionats

Últimes notícies

La Firagost de Valls manté les seves dates

De moment no hi ha previsió de suspendre o ajornar la Firagost. Foto: El Vallenc

Ajornada la Fira-Mercat del Vehicle Usat de Valls

Fira-Mercat del Vehicle Usat a Valls l'any passat. Foto: El Vallenc La VIII Fira-Mercat del Vehicle Usat i...

Neix una coalició internacional per respondre a la covid-19 en països amb recursos limitats

Es marquen com a objectiu accelerar la recerca sobre la covid-10 en aquelles àrees on el virus podria causar estralls en els ja de per si fràgils sistemes de salut i tenir un enorme impacte de salut en les poblacions vulnerables.

VÍDEO | L’altra cara dels serveis essencials: els quioscos

Els quioscos estan autoritzats a vendre diaris i revistes durant l'estat d'alarma, però el sector denuncia el descens que han patit les vendes

S’ajorna la reunió de la Taula de Coordinació de les Decennals

Imatge d'arxiu d'una reunió organitzativa de les Decennals La Taula de Coordinació de les Festes Decennals de la...