//Accions per lluitar el sexisme i el consum de drogues a Alcover

Accions per lluitar el sexisme i el consum de drogues a Alcover

otes aquestes accions van encaminades a informar, conscienciar i actuar sobre les conductes d’agressions sexistes i el consum de drogues

per | 2019-10-09 13:37:4209/10/2019 13:37 | 0 comentaris

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcover ha organitzat un seguit d’accions amb l’objectiu d’informar, prevenir i assessorar sobre el consum de drogues i evitar qualsevol tipus d’agressió sexista, coincidint amb la Fira de Bandolers i la Festa Major. Tot i així, aquestes accions no finalitzaran aquest mes d’octubre sinó que van encaminades que tinguin continuïtat al llarg de l’any amb xerrades i tallers inclosos en el Pla Local de Joventut d’Alcover.

Durant el concert de la Festa Major es durà a terme el projecte Som.nit, una acció de la Creu Roja que aposta per la informació com a element clau en la prevenció i reducció de riscos associats al consum de drogues entre els joves.

Per altra banda, la resta de concerts de Fira de Bandolers i de Festa Major serviran per acollir el Punt Lila. Per unes festes lliures d’agressions sexistes i/o LGTBI-fòbiques, en aquests espais s’hi ubicarà un espai d’informació i sensibilització per donar suport i acompanyar qualsevol persona que visualitzi o pateixi una agressió d’aquestes característiques. En aquesta acció hi col·labora l’assemblea feminista La Bretxa.

Més enllà d’aquestes accions durant els dies de festa, també s’ha programat una xerrada-taller dirigida als alumnes de l’Institut Fonts del Glorieta d’Alcover sota el títol “Unfollow a les violències masclistes”.

A més, l’Escola d’Adults impartirà, entre els seus cursos, un taller de defensa personal que tindrà lloc de novembre a abril i que constarà d’una sessió setmanal.

Totes aquestes accions van encaminades a informar, conscienciar i actuar sobre les conductes d’agressions sexistes i el consum d’estupefaents en els joves i facilitar les eines necessàries si malauradament som víctimes d’algun tipus d’agressió.

Deixa un comentari