//A punt la Festa de la Vellesa d’Alcover

A punt la Festa de la Vellesa d’Alcover

Es fa cada any el dia 16 d’agost, dia de Sant Roc, festivitat local

per | 2017-08-10 12:05:4810/08/2017 12:05 | 0 comentaris

Alcover celebrarà el proper dimecres 16 d’agost, coincidint amb la festivitat de Sant Roc, la festa d’homenatge a la Vellesa. Aquesta celebració dedicada a la gent més gran del municipi s’iniciarà a les 12 del migdia a l’església Nova amb l’eucaristia. A continuació, els homenatjats acompanyats pels familiars i amics, rebran un detall commemoratiu i, en finalitzar, es durà a terme el concert de la Coral de l’EMMA.

En aquesta 39a edició té un protagonisme destacat el Centre de Dia d’Alcover, que està immers en els actes del seu 15è aniversari.
Els homenatjats d’aquesta 2017 són els matrimonis Rosa Cavallé i Anton Batet, i Rosario Martín i Ramon Torres. A nivell individual, les dones que rebran aquest reconeixement són Lola Esquerda i Lluïsa Punsoda, i els homes, Josep Ferrando, Manuel Fuenzalida i Joaquim Alonso.

En acabar l’acte, el restaurant El Álamo acollirà el tradicional dinar de germanor que aplegarà al voltant de 450 comensals. Aquest estarà amenitzat per una exhibició de ball, música en viu i el tradicional sorteig d’obsequis.
Prèviament a l’homenatge, la regidora de Serveis Socials del consistori, M. Antònia Girona i l’Alcalde d’Alcover, Robert Figueras, visitaran aquest divendres 11 d’agost a persones grans del municipi, a les seves llars i al Centre de Dia.

Deixa un comentari