Després dels actes inaugurals de dijous amb el popular humorista Jordi LP, Puigpelat continua plenament la seva Festa Major.

Dels actes d’aquest divendres 11 d’agost cal destacar el rocòdrom aquàtic a la piscina durant tota la tarda, però sobretot la llonganissada popular, que ha estat sense cap mena de dubte l’acte més multitudinari de la jornada. Seguidament, en el mateix indret, el pavelló, música fins la matinada amb el grup Loren.
Els actes tornaran demà dissabte 12 d’agost. Al matí destacarà el campionat de contro al Casal, el torneig d’escacs ‘Memorial Toni Gallego’ al pavelló i les partides de pàdel. A dos quarts d’1 del migdia a la plaça Verdaguer hi haurà un vermut amb sardanes amb la Cobla Costa Brava. Aquesta formació serà protagonista el vespre i nit, perquè a les 8 del vespre al pavelló i, a partir de mitjanit, farà el concert i el ball de nit de la Festa Major.

El diumenge 13 d’agost hi haurà l’esmorzar popular de la societat de caçadors de Puigpelat i l’Ajuntament i partides de pàdel. A la tarda serà protagonista el futbol sala a les escoles, primer amb un partit infantil i posteriorment un entre solters i casats. El cinema a la fresca amb el film ‘Animales fantásticos’ a la nit posarà el punt i final de la jornada.

Dilluns 14 d’agost al matí hi haurà la festa de l’escuma a la plaça Verdaguer a la 1 del migdia. A la tarda en el mateix indret hi haurà la festa Holi. A la nit al Casal es farà el sopar de carmanyola.

El darrer dia serà el 15 d’agost, dia de la santa patrona. A dos quarts de 12 del migdia a l’església es farà el solemne ofici amb la participació de la coral parroquial. Seguidament, al Casal hi haurà un aperitiu popular. Durant tot el dia els infants podran gaudir d’inflables i trenet al carrer de les Escoles Velles. A les 6 de la tarda a la plaça de la Vila hi haurà circ amb la Companyia Passabarret. A la nit, a la pista es podrà gaudir de l’espectacle de l’humorista Jordi LP i, a continuació, del castell de focs de cloenda de la Festa Major d’estiu d’enguany.

Consulteu la programació de la Festa Major de Puigpelat