//Valls acull el 3 de març la XXII Jornada de Prevenció de Lesions

Valls acull el 3 de març la XXII Jornada de Prevenció de Lesions

Inclou diversos tallers tant sanitaris com tècnics, a banda d’un parell de ponències plenàries. Tindrà lloc a l’antic convent del Carme de Valls i al Local de la Colla Joves

per | 2018-02-13 18:41:2013/02/2018 18:41 | 0 comentaris

Valls acollirà el pròxim dia 3 de març la XXII Jornada de Prevenció de Lesions en el Món Casteller, coorganitzada per la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, el Grup de Foment per a la Ciència i la Salut en el Món Casteller i la Colla Joves Xiquets de Valls. La jornada se celebrarà entre el convent del Carme i el local de la Colla Joves. Com és habitual, el programa científic de la jornada —disponible en PDF— inclou diversos tallers tant sanitaris com tècnics, a banda d’un parell de ponències plenàries. La inscripció ja es pot fer a través de les instruccions enviades a les colles. Fins a aquest diumenge, dia 18, la inscripció està limitada a tres persones per colla, i a partir del dilluns 19 és lliure. L’últim dia per inscriure’s al dinar és diumenge 25.

Igualment, fins al dia 22 de febrer es poden presentar treballs al concurs de recerca castellera, tant de nivell universitari com de secundària. Al PDF de sota també teniu les instruccions del concurs.

Deixa un comentari