//Un canal francès tanca el telenotícies amb un reportatge sobre castells i la diada castellera de la Firagost

Un canal francès tanca el telenotícies amb un reportatge sobre castells i la diada castellera de la Firagost

Van gravar durant la diada castellera de la Firagost i van parlar amb diferents castellers per explicar en què consistien

per | 2019-08-16 20:37:5316/08/2019 20:37 | 0 comentaris

El canal de televisió FranceTVInfo, tancava aquest dimecres dia 15 d’agost el seu telenotícies parlant dels Castells en un reportatge gravat en gran part a la Firagost de Valls.

Durant el seu telenotícies i per tancar el programa, dedicava un ampli reportatge als castells, i concretament a parlar dels Xiquets de Valls en un reportatge que parlava amb alguns protagonistes. El reportatge donava a conèixer el món dels castells que catalogaven com una “autèntica filosofia de vida”.

I per parlar d’aquests castells, que recordaven que són patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, gravaven a Valls, concretament per la Festa de la Firagost, i durant els 5 minuts explicaven en què consisteix la construcció dels Castells. Gravaven des del local de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i també des de la plaça del Blat de Valls on seguien l’entrada dels castellers de la Colla Vella i parlaven amb alguns protagonistes i gravaven alguns dels castells que s’hi van poder veure, tant per part de la Colla Vella com Colla Joves. També sortien imatges de la diada castellera de Sant Fèlix.

Per a poder veure el vídeo, podeu fer clic aquí.

Deixa un comentari