//L’excap de colla de la Joves li entrega la seva camisa a Oriol Junqueras

L’excap de colla de la Joves li entrega la seva camisa a Oriol Junqueras

"Fede" Gormaz: "Em va sortir del cap i del cor, sense pensar"

per | 2019-10-28 17:41:0828/10/2019 17:41 | 0 comentaris

L’excap de colla de la Colla Joves Xiquets de Valls, Federico «Fede» Gormaz, anunciava que ha regalat la seva camisa d’actuació d’aquest 27 d’octubre a Oriol Jonqueras, exvicepresident del govern català i exconseller d’Economia, i actualment a presó.

Tot va sortir d’improvís, com el mateix casteller reconeix. Després de la històrica actuació viscuda ahir a la plaça del Blat de Valls per part dels Xiquets de Valls, l’excap de colla a inicis dels anys 90 de la Colla Joves, Fede Gormaz, va decidir i de forma improvitzada regalar la samarreta a Oriol Jonqueras. «Vaig veure a l’Òscar Peris i li vaig dir que li podria donar la meva samarreta», afirmava. «Em va sortir del cap i del cor, sense pensar», afirmava.

Junqueras, persona vinculada al món casteller a través dels castellers de Sant Vicenç dels Horts rebrà en els pròxims dies la samarreta del membre històric de la Colla Joves Xiquets de Valls.

A través de Twitter, @FreeJunqueras a agraït el gest de «Fede» Gormaz per a fer-li entrega de la samarreta de la diada històrica d’aquest diumenge de Santa Úrsula.

Deixa un comentari