//Les colles vallenques, anfitriones del Museu Casteller

Les colles vallenques, anfitriones del Museu Casteller

La primera visita fou guiada per la Colla Joves Xiquets de Valls. La segona, per la Colla Vella dels Xiquets de Valls

per | 2019-06-29 12:25:1129/06/2019 12:25 | 0 comentaris

“La colla t’ensenya el Barri” és una altra de les accions programades per donar a conèixer els objectius i posicionament del Museu Casteller de Catalunya a Valls abans de la seva obertura, prevista per a aquest estiu.

Les visites s’han celebrat aquest dissabte 29 de juny, han tingut una durada d’una hora i han estat gratuïtes. Han començat a la plaça del Blat a les 11.30 i a les 13.00 h i han finalitzat a la seu de les colles de Valls, on s’ha explicat breument el ritual i el sentit de la festa castellera.

Molts han estat els interessats a conèixer millor la realitat actual del Barri Antic de Valls, l’oportunitat que suposa el Museu Casteller de Catalunya i la idiosincràsia del món casteller. La primera visita fou guiada per la Colla Joves Xiquets de Valls. La segona, per la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

Aquesta és la primera de moltes actuacions en què les colles actuaran com a amfitriones del Museu, per exercir d’acoblament perfecte entre el món casteller i el Museu Casteller de Catalunya a Valls.

Deixa un comentari