//La FiraCastells obre les seves portes amb una vintena d’estands per a tots els públics

La FiraCastells obre les seves portes amb una vintena d’estands per a tots els públics

Un acte que se celebra en el marc del 8è Fòrum Casteller i amb motiu de Santa Úrsula

per | 2018-10-19 20:02:2219/10/2018 20:02 | 0 comentaris

Aquest divendres, dia 19 d’octubre, a les 7 de la tarda a la plaça del Pati, sota una fina capa de pluja, s’ha obert la vuitena edició de la FiraCastells, la mostra amb exposició i venda de material de temàtica castellera complementada amb activitats diverses que se celebra amb motiu de la Fira de Santa Úrsula de Valls.

L’acte ha començat amb l’enfaixada de l’escultura El Casteller, obra de Josep Busquets, i ha estat presidit per l’alcalde de Valls, Albert Batet; el responsable de la Revista Castells, Santi Terraza; els presidents de les dues colles castelleres de Valls; la representant de la CCCC i regidors. Seguidament, s’ha fet la tradicional passejada pels diversos estands.

Els estands de la FiraCastells estan agrupats per diferents temàtiques. N’hi ha d’educatius i d’oci, adreçats fonamentalment als infants; també n’hi ha de productes d’artesania o roba, de productes editorials, mitjans de comunicació i entitats i institucionals vinculades al món casteller. Així doncs, artesania, marxandatge, entitats, jocs educatius, llibres i mitjans de comunicació ocupen la vintena d’estands que omplen la plaça del Pati durant aquest cap de setmana.

Tots els estands organitzen tallers i activitats, adreçades a públics diversos, especialment l’infantil. El programa d’activitats omple l’agenda de la Fira des de la seva obertura fins al tancament amb diferents propostes que s’intercalen, amb l’objectiu que els visitants puguin repetir la seva assistència i s’hi trobin iniciatives complementàries.

Deixa un comentari