//La Colla Vella presenta el cartell de la diada de Sant Isidre amb la intenció d’estrenar els castells de nou

La Colla Vella presenta el cartell de la diada de Sant Isidre amb la intenció d’estrenar els castells de nou

La Colla Vella actuarà en la seva diada acompanyat de Xiquets de Tarragona, Xiquets de Reus i Castellers de Lleida

per | 2019-05-14 16:27:0214/05/2019 16:27 | 0 comentaris

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha presentat el cartell de la diada castellera de Sant Isidre, diada dels Pagesos, que tindrà lloc aquest dissabte, 18 de maig, a Valls.

En la seva diada, la colla rosada actuarà acompanyada dels Xiquets de Tarragona, Xiquets de Reus i Castellers de Lleida, i l’actuació començarà a les 6 de la tarda.

La colla rosada podria enlairar els primers castells de nou pisos de la temporada. De fet, en la diada de Sant Isidre dels darrers anys així ha estat, com l’any passat, que va enlairar-hi el 3 i 4 de 9f acompanyat del 4de8 amb el pilar i pilar de 6.

La intenció de la Vella és portar a la seva diada castellera i a Valls els primers castells de nou de la temporada del seu compte particular, ja que el de la temporada és dels Minyons, que van descarregar el 3de9f a la Fira Modernista de Terrassa.

Després de la diada castellera hi haurà sopar al local i a les 11 de la nit es farà el concurs d’apilar caixes. La festa es tancarà amb una nit de DJ amb la participació de DJ Parés, DJ Milu, DJ Ceva i DJ BT.

 

Cartell de la Diada de Sant Isidre

Deixa un comentari