//La Colla Joves seguirà exigint a l’Ajuntament un espai equitatiu

La Colla Joves seguirà exigint a l’Ajuntament un espai equitatiu

La Colla Joves considera que la proposta feta per l’Ajuntament “arriba tard i és insuficient per satisfer les reivindicacions de la colla”

per | 2018-09-05 10:36:4805/09/2018 10:36 | 0 comentaris

Els del carrer d’en Gassó accepten la proposta de l’Ajuntament, però la consideren insuficient.

Ahir, dia 4 de setembre, al vespre els membres de la Colla Joves es van reunir en assemblea per sotmetre a votació la proposta feta per l’Ajuntament, que a instàncies del Síndic de Greuges, va oferir a la Colla un espai alternatiu on poder tenir la canalla durant les actuacions.

El president de l’entitat va ser l’encarregat de presentar la proposta tot fent un repàs de les accions que s’havien fet, previ al requeriment del Síndic, i de les accions que es preveuen en un futur. Segons Galofré, la proposta que fa l’Ajuntament arriba tard i és insuficient per satisfer les reivindicacions, algunes històriques, de la Joves. És per aquest motiu que consideren la proposta com una solució temporal i emplacen l’Ajuntament a seguir negociant un cop finalitzada la temporada vigent, i donen com a marge fins a la diada de Sant Joan 2019 .

La manca de confiança de la Joves amb el consistori es tradueix en un nou escrit que la Colla Joves dirigirà al Síndic de Greuges. Un escrit que el president de la formació va llegir íntegrament davant dels assistents de la Colla i que va ser ratificat per una àmplia majoria. Amb aquesta mesura, els de vermell pretenen seguir pressionant l’Ajuntament de Valls, que no va donar resposta a les peticions presentades formalment fins que el Síndic no va resoldre que el consistori tenia l’obligació de donar resposta a les demandes de l’entitat. Així doncs, la Joves no dona per tancades les seves reivindicacions i seguirà exigint a l’Ajuntament de Valls i al Govern un espai equitatiu i igualitari per a les dues colles i que es revisi al més aviat possible els protocols de seguretat de les diades castelleres.

Deixa un comentari