//La Colla Joves se sobresurt al Vendrell

La Colla Joves se sobresurt al Vendrell

La Joves descarrega el seu setè 2de8sf de la història i el seu tercer pilar de 8fm

per | 2019-10-13 21:23:4613/10/2019 21:23 | 0 comentaris

La Colla Joves, amb la mirada posada a Santa Úrsula, aconsegueixen descarregar el 2de8sf i el Pilar de 8fm en la mateixa diada, al Vendrell, una plaça especial per a la colla vallenca i que els ha servit per a tornar a fer història.

La Joves tenia marcat el calendari la diada de Santa Teresa i ho ha decebut. Durant la setmana es sabia que buscarien portar el 2de8sf i el Pilar de 8fm i el pla no variava. Estarien acompanyats per Nens del Vendrell i per Colla Jove Xiquets de Tarragona.

La Colla Joves a apostat pel 3de9 amb folre per obrir diada. Treure’s nervis i descarregar un nou 3de9f aquesta temporada. El plat fort arribava en segona ronda. 2de8sf que es descarregava, el segon de la temporada i que es defensava un cop carregat. Lluita aferrissada per a assolir descarregar-lo, el setè de la seva història i el segon de l’any després del que es va viure a Sant Fèlix. I la plaça agraïa i de quina manera aquest gran castell. Tot seguit descarregaven el 4de8 amb el pilar per arribar la ronda de pilars.

Segon plat fort de la diada per banda vallenca i vermella. Pilar de 8 amb folre i manilles, es convertia en el tercer de la seva història, el segon de la temporada i el primer que assoleixen en aquesta plaça. El castell ha tremolat una mica abans de carregar-se però s’ha defensat. A la sortida, s’ha aguantat per a aconseguir una nova fita per la colla. I és que les manilles han hagut de treballar de valent en la descarregada.

Quant a la Colla Jove Xiquets de Tarragona també aconseguien bones sensacions a Santa Teresa del Vendrell. Ho feien assolit la tripleta màgica i acabant amb el pilar de 8 amb folre i manilles, mentre que els Nens del Vendrell assolien la clàssica de 8.

Diada castellera

Nens del Vendrell: 3de8, 4de8, 2de7, Pde5.

Colla Jove Xiquets de Tarragona: 3de9f, 4de9f, 5de8, pde8fm

Colla Joves Xiquets de Valls: 3de9f, 2de8sf, 4de8p, pde8fm

Deixa un comentari