//La Colla Joves continua amb les festes anyals

La Colla Joves continua amb les festes anyals

El diumenge 2 de desembre, a dos quarts d’11 del matí, tindrà lloc la trobada de gegants i bestiari

per | 2018-11-30 08:22:3230/11/2018 08:22 | 0 comentaris

Aquest divendres 30 de novembre, a les 9 del vespre tindrà lloc el pregó de festes a càrrec dels Gegants d’Oliana. El dia 1 de desembre, tindrà lloc la Pujada al Remei. A les 11 de la nit tindrà lloc el concert de rock amb British Guitar Blues Invasion, D-Cobers i Mutxarrillo DJ.
El diumenge 2 de desembre, a dos quarts d’11 del matí, tindrà lloc la trobada de gegants i bestiari amb els gegants i grallers de la Colla Joves, Colla Gegantera La Pessigolla de Valls, Colla Gegantera El Calçot de Valls, la Mulasseta de Valls i el Bouet de Valls. Un cop a local, apadrinament dels diables vermells per part de la Mulasseta i inauguració del mural realitzat per Antonino Mestieri. A la 1, la recepció institucional i festa de benvinguda dels muxerrillos nascuts enguany.
El dia 5 de desembre, a les 8 del vespre tindrà lloc la presentació de Las sandalias peregrinas d’Endika Armengol.
El dia 6 de desembre tindrà lloc l’asado argentino.
El dia 7 a les 9 del vespre tindrà lloc el sopar.
El dia 8 de desembre començarà a les 9 del matí amb l’esmorzar casteller de forquilla. Al migdia tindrà lloc la Tocinada i el torneig de futbol intercasteller. A dos quarts de 10 tindrà lloc el sopar a la Taverna d’en Xon. I a la nit, concert de grallers i el Concert Joves amb The Bastards, Tropical Riots PD’s i DJ Monka. El dia 9, a les 6 de la tarda tindrà lloc la taula rodona sobre dones i castells amb la participació d’Helena Llagostera i Aina Mallol. A les 8 del vespre tindrà lloc el tast de vins amb maridatge a càrrec de Restaurant Balandra i Celler Sanromà.
Festes anyals

Deixa un comentari