//La canalla protagonista en el segon dia de viatge de la Colla Vella a Sicília

La canalla protagonista en el segon dia de viatge de la Colla Vella a Sicília

A la tarda, la Colla s’han desplaçat en autobús al centre de la ciutat per participar de la cercavila. Abans, però, han bastit dos Pilars de 5 simultanis a l’interior de l’Ajuntament.

per | 2018-03-09 00:00:3509/03/2018 00:00 | 0 comentaris

La segona etapa del viatge que ha portat la Colla Vella dels Xiquets de Valls a Sicília ha estat marcada pel protagonisme de la canalla.

Després de carregar piles amb l’esmorzar a l’hotel, s’han dirigit al Palau de Congressos d’Agrigent per acompanyar els més petits i petites en la seva actuació al “Bambini del Mondo”. Es tracta d’una part del Festival “Mandorlo in Fiore” dedicada als infants.

La canalla dels rosats ha entrat a l’escenari amb un Pilar de 3 caminant entre forts aplaudiments del públic. Tot seguit, han bastit un 9 de 4 net amb total sincronització de les aletes. En acabat, han aixecat un 3 de 4 net i un 4 de 4 net simultanis. Finalment, s’han acomiadat amb un Pilar de 3.

A la tarda, la Colla s’han desplaçat en autobús al centre de la ciutat per participar de la cercavila. Abans, però, han bastit dos Pilars de 5 simultanis a l’interior de l’Ajuntament. Al final, la cercavila s’ha acabat suspenent per les condicions meteorològiques adverses i els rosats han tornat a l’hotel a gaudir d’unes hores d’esbarjo.

Demà arribarà la resta de l’expedició de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a Sicília. En total, uns 240 castellers i castelleres de la formació participaran del viatge, que continuarà fins el proper dilluns.

Deixa un comentari