//Els Geganters d’Oliana fan el pregó de festes de la Colla Joves

Els Geganters d’Oliana fan el pregó de festes de la Colla Joves

Els actes de les festes anyals de la Colla Joves continuarà durant el cap de setmana ab la pujada al Remei a pei i en bicicleta.

per | 2018-11-30 21:44:4430/11/2018 21:44 | 0 comentaris

Aquest divendres 30 de novembre, al vespre, ha tingut lloc el pregó de festes de la Colla Joves Xiquets de Valls amb els Geganters d0Oliana. A l’acabar ha tingut lloc un pica-pica a la sala d’assaig. Posteriorment ha tingut lloc una gimcana 2.0.

Els actes de les festes anyals de la Colla Joves continuarà durant el cap de setmana. Així, el dia 1 de desembre, tindrà lloc la Pujada al Remei. A les 11 de la nit tindrà lloc el concert de rock amb British Guitar Blues Invasion, D-Cobers i Mutxarrillo DJ.

I el diumenge 2 de desembre, a dos quarts d’11 del matí, tindrà lloc la trobada de gegants i bestiari amb els gegants i grallers de la Colla Joves, Colla Gegantera La Pessigolla de Valls, Colla Gegantera El Calçot de Valls, la Mulasseta de Valls i el Bouet de Valls. Un cop a local, apadrinament dels diables vermells per part de la Mulasseta i inauguració del mural realitzat per Antonino Mestieri. A la 1, la recepció institucional i festa de benvinguda dels muxerrillos nascuts enguany.

Deixa un comentari