//Els Castellers de la Il·lusió inauguren la seva seu social

Els Castellers de la Il·lusió inauguren la seva seu social

Servirà com a espai de punt de trobada de la colla i punt d’informació, un pas més per a aquesta colla integradora

per | 2019-10-11 11:59:3511/10/2019 11:59 | 0 comentaris

Els Castellers de la Il·lusió van inaugurar ahir, dijous, a la tarda el que serà la seva seu social, un local que es troba al passeig dels Caputxins i que compta amb la col·laboració de la fundació FM Fundation, de FM Logístics, empresa estretament lligada a la colla.

En aquest sentit, i aprofitant que el passat mes de setembre Castellers de la Il·lusió va ser escollit un dels projectes socials de la cooperació mundial, s’inaugurava el que serà el punt neuràlgic de la colla d’ara en endavant. Castellers de la Il·lusió seguiran realitzant els seus assajos a Casa Caritat, però la seu social passarà a aquest nou local.

És un bon pas endavant per a nosaltres”, explica Joaquín Murillo, fundador i cap de colla dels Castellers de la Il·lusió, que afegia que “tenir un punt on la gent poder trobar-se és un pas important per a nosaltres”.

Membres de la Colla van ser presents en aquesta inauguració, així com càrrecs d’FM Logístics, que van ser els encarregat de tallar la cinta inaugural. Pilars per part de la colla i piscolabis servien per donar inaugurat un local social que vol servir com a punt de trobada dels membres de la colla i fer més visible la seva lluita. “Volem que la gent sàpiga que hi ha un col·lectiu de persones diverses que també existeixen”, afirma Murillo.

Deixa un comentari