//Catllar, Arboç i Igualada: pròximes parades

Catllar, Arboç i Igualada: pròximes parades

Vella i Joves afronten un cap de setmana de reptes amb diades en què s’hauran d’exigir. Dissabte, la Vella se cita amb verds i Jove de Tarragona, i diumenge a l’Arboç amb les mateixes colles i Minyons de l’Arboç. La Joves anirà de màxims a Igualada i no es descarta gamma extra, acompanyats de Xiquets de Reus i Moixiganguers

per | 2018-08-24 09:00:0924/08/2018 09:00 | 0 comentaris

Cap de setmana frenètic, el que ens espera amb els castells. Tres diades per no deixar ningú indiferent. Catllar, Arboç i Igualada seran els epicentres d’un cap de setmana marcat per la prèvia de Sant Fèlix.

Però abans del 30 d’agost hi ha feina a fer, i això, les dues colles vallenques ho saben.
Dissabte el Catllar agafarà protagonisme com una de les diades més interessants del calendari casteller. A les 6 de la tarda actuació de Colla Vella  dels Xiquets de Valls, Castellers de Vilafranca i Colla  Jove Xiquets de Tarragona, i les tres colles arriben amb ambició.

Diumenge, Arboç i Igualada
Si no ni havia prou amb la diada de dissabte, diumenge no serà menys. A l’Arboç, les tres colles (Vella, Vilafranca i Jove de Tarragona) es tornaran a citar, i segurament dependrà del dia anterior els objectius amb què arribin.

El mateix dia, a la capital de l’Anoia, i en plena festa major de la localitat, Igualada viurà una diada castellera (a partir d’un quart d’1 del migdia) amb la Colla Joves Xiquets de Valls, Xiquets de Reus i  Moixiganguers d’Igualada. Per part vallenca, voluntat de portar almenys un castell de gamma extra.

Deixa un comentari