//«Amb la il·lusió de la primera vegada», campanya audiovisual de la Joves per escalfar motors per Santa Úrsula

«Amb la il·lusió de la primera vegada», campanya audiovisual de la Joves per escalfar motors per Santa Úrsula

La Colla Joves anirà publicant diferents vídeos durant aquestes setmanes prèvies a la diada castellera de Santa Úrsula

per | 2019-10-08 16:47:1708/10/2019 16:47 | 0 comentaris

La Colla Joves Xiquets de Valls ha engegat aquesta setmana una campanya en forma de diferents vídeos a tres setmanes vista per a la diada castellera de Santa Úrsula de Valls.

En aquest sentit, i sota el títol «la il·lusió de la primera vegada», la Joves publicava un primer vídeo, de varis que té previst publicar a xarxes socials, per anar escalfant motors de cara la diada castellera de Santa Úrsula.

El vídeo comença amb un eslògan «Si pots somiar-ho… pots fer-ho…» que va acompanyat de tres castells històrics per a la Colla Joves en diferents èpoques i tots assolits a la diada castellera del Vendrell: el pilar de 6, 4de8 amb el pilar i 2 de 9 amb folre i manilles, tres castells que van ser descarregats per primer cop a la història de la Colla Joves en aquesta plaça.

Acompanyant aquests tres castells històrics de la colla, també es pot veure diferents persones de la colla que van ser presents en cadascun d’aquests castells. El vídeo, acaba recordant les cites que hi ha des d’ara fins a la diada de Santa Úrsula.

 

Deixa un comentari